Äntligen

så funkar dator hemma efter MYCKET pyssel! Oj oju oj - fick hjälp av en dataexpert (tack så mycket Stefan) att fixa ordning systemet! Man kan bli så galen på teknik! Verkligen! Man är ju bara så lost in space när det gäller detta och man bara står och gapar när vana tekniker pillar omkring på datorn och fixar hit och dit - men ack vad glad man ska vara för att dessa finns! Tack tack tack! Meningen med att få igång min dator hemma var ju att jag skulle kunna skypa med Andreas som är i Norge! Blir ju LITE dyrt att ringa! Så skypa kostr noll kronor! Detta system är dunderbra om man är i olika länder och måste prata! Använder det i mitt jobb! Ni borde skaffa det! Är gratis! www.skype.com Det enda ni behöver är headset som ni kan prata och lyssna i.

Nya Tapeter

Japp - här är de nya tepaterna i sovrummet! Nu är det bara stora rummet som väntar på att bli omförvandlat oxå! 133850-56133850-55

Så här ska det vara

när man har barn - bärsjal ska det vara!

133850-54133850-53133850-52133850-51

Inte antagen!

... inte än. Men det är väl så att man får bakslag på jobbet oxå! Det kom nu - lagom till semestern, vilket även innebär massa mer jobb och jävla anamma i sommar! Fan oxå!!! SkiT!!!